2011. szeptember 22., csütörtök

TERSÁNSZKY JÓZSI JENŐ A HAVASI SELYEMFIÚ - Jelenlegi ára: 900 Ft

A HAVASI SELYEMFIÚ
Tersánszky erotikus regényei közé tartozik. Témája a nagytermészetű vén Krizsánné kései, nagy szenvedélye fiatal pakulár szolgája iránt. Az öregedő asszony története során a szerző rendkívül finom lélekrajzot ad a különös, taszító és egyben szánalmas öregasszonyról, aki egy életen keresztül magára erőszakolt keménységét, legendás hírű durvaságát szinte percről percre elhagyván, szerelmes lesz a fiatal legénybe, tulajdonképpen megvásárolja magának, de mint minden effajta üzlet - ez sem jelent egyik félnek sem örömet, csak kényszert és megaláztatásokat.  
Tersánszky különös félvad világot ábrázol, olyan társadalmat mutat be, amelyet a vagyon, az előítéletek mozgatnak, s amelyben nem számít az emberség, a bátorság. Pongyola stílusa ellenére a kisregény hatása alól nehezen tudja magát kivonni az olvasó.
Amennyiben könyveimből 1500ft felett választ Budapesten belül bárhová ingyen házhoz szállítom. Amennyiben 4500Ft felett vásárol könyveimből 10%kedvezményt tudok adni 9000Ft felett 20%kedvezményt.
sorszám: 2425


Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2011-10-08 00:37
. TERSÁNSZKY JÓZSI JENŐ A HAVASI SELYEMFIÚ - Jelenlegi ára: 900 Ft