2011. szeptember 21., szerda

Missura Tibor: Életem, hivatásom tükrében - Jelenlegi ára: 3 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Életem, hivatásom tükrébenA könyv listaára: 4500 Ft. Leírás:
A szerző 1915-ben született Parádon, az üveggyár igazgatójának fiaként, és 2008-ban halt meg a svájci St. Gallenben. 1941-ben szerzett orvosi diplomát és kezdett el dolgozni fül-orr gégészetre szakosodva. 1956-ban, mint a Péterfy Sándor Utcai Kórház Forradalmi Bizottságának elnökét, bebörtönözték, ezután Bécsbe, majd Bázelbe menekült. Élete végéig nyak-és fejsebészettel foglalkozott, kitűnő eredményekkel, és bár könyvét nagyrészt imádott hivatásának szenteli, az olvasó nem csak egy gazdag szakmai pályafutás dokumentumaiba, - amelynek részét képezik az igencsak realisztikus műtéti fotók is - de egy kalandos, ugyanakkor boldog családi élet eseményeibe is betekinthet. 1989 után rendszeresen jár Magyarországra a svájci magyarok szellemi motorja, ahogyan egy újságcikk nevezi őt, konferenciákon vesz részt, előadásokat tart, bemutatja irodalmi jellegű munkáit is. Számos szakmai írása mellett feldolgozta és megjelentette a St. Gallen-i könyvtár magyar anyagát, és a Magyar Orvosírók és Képzőművészek Körének is tagja volt. Naplószerű önéletírása nem nélkülözi a humort, az öniróniát sem, amire életének végén, betegként nagy szüksége volt. A kötet melléklete egy CD, amelyen a szerző zongorázik és énekel népdalokat, magyar nótákat, slágereket. ISBN: 978-3-033-02339-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 690 Ft

Az aukció vége: 2011-09-19 23:57
. Missura Tibor: Életem, hivatásom tükrében - Jelenlegi ára: 3 690 Ft