2011. szeptember 23., péntek

A Parralax-Terv - Warren Beatty Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 799 Ft

Tartalom : eredeti dvd film bontatlanul    Magyar felirattal
Alan J. Pakula a paranoia thrillerek nagymestere a Klute után, és Az elnök emberei előtt készítette el ezt a nagyszerű filmet, amelynek alapötletéhez a Kennedy-gyilkosság adott ihletet!
Egy szenátor merénylet áldozatává válik Seattle-ben. Joe Frady, a sikeres újságíró csak percekkel a gyilkosság után érkezik a helyszínre, de kolléganője - egyben ex-barátnője -, Lee Carter szemtanúja volt az eseményeknek.
Évekkel később egy kormányzati bizottság megállapítja, hogy egy őrült magányos merénylő volt a gyilkos, és elvetik az összeesküvés lehetőségét. Lee azonban sírva keresi fel volt barátját, és bevallja, hogy rettenetesen fél. Azt állítja, hogy a gyilkosság szemtanúi közül sokan már nem élnek, és mindegyik gyanús körülmények között halt meg.
Amikor Frady pár nap múlva a lány halálhíréről értesül, már nem gondolja, hogy Lee rémeket látott. Nyomozni kezd, felkeresi a titokzatos körülmények között meghalt tanúk hozzátartozóit, és hamarosan rájön, hogy a nyomok egy bizonyos Parallax nevű céghez vezetnek. Egyre többet tud meg a titokzatos vállalatról, de azt nem tudja, hogy a vállalat is már mindent tud róla…
EXTRÁK:
Előzetes



Jelenlegi ára: 1 799 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 07:16
. A Parralax-Terv - Warren Beatty Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 799 Ft