2012. február 22., szerda

Olaszországi Hotel**** 4nap/ 3éjszaka 2 fő részére - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

Hotel Canova**** Vicenza / Sandrigo Olaszország
Fedezze fel Olaszország mesés tájait -  Venetien
4 nap / 3 éj 2 szeméy részére büféreggelivel
CSOMAG TARTALMA
3 éj dupla ágyas szobában büféreggelivel 2 személy részére
1x Grappakóstoló a Grappamúzeumban Bassano del Grappa (odautazás egyénileg)
fitneszterem használata
dijmentes parkolás
A licitált ár tartalmazza a fenti szolgáltatásokat és 2 személyre értendő, beleértve az adókat és az üdülőhelyi dijat.
VENETIEN
Vicenza Észak-Olaszország Veneto tartományában, az azonos nevű megye székhelye. A város Velencétől mintegy 60 km-re nyugatra, a Monti Berici északi lábánál, a Bacchiglione folyó mellett fekszik. Vicenza belvárosa a világörökség része. Ipari központ, mely különösen ékszerészetéről és ruhaiparáról híres és püspöki székhely. Vílághírű Aranykiállítását minden évben háromszor rendezik meg.
Andrea Palladio művei, amelyek a klasszikus római építészetről végzett részletes tanulmányokon alapultak, adják a város egyedülálló megjelenését.
Vicenza már a római birodalomban is virágzó város volt. 23 olyan épületnek ad otthont, amelyeket a híres reneszánsz építész Palladio tervezett. Látnivalói: Olimpiai színház, Palazzo Chiericati, Bazilika, Villa Rotonda...
Az UNESCO Vicenzát jelölte meg Palladio városának, és munkáit a világörökség részévé avatta. 23 palotájából 16 található a városban. A turisták számára külön füzetet adtak ki ? Palladio útvonala" címen.
Vicenza város és tartomány kínálata ezzel nem merül ki. Gótikus, reneszánsz, romantikus és barokk épületeinek hírnevét olyan festők és szobrászok növelik mint: Giambattista Tiepolo, Antonio Canova, Giovanni Bellini, Paolo Veronese, Lorenzo da Bologna vagy Jacopo Bassano és sokan mások. Bassano születésének 500. évfordulóján nagyszabású kiállításokat rendeznek idén.
Vicenza az aranyművesség városa is. 1200 üzemében évi 200 tonna aranyat munkálnak meg. 85 ezer kisvállalkozást tartanak számon, amivel Olaszország egyik legiparosottabb városa.
Bassano Nove a kerámiáiról, Breganze a borairól, Marostica az élő emberi figurákkal előadott sakkjátszmáiról híres. Schio a régi mesterségek, az élelmiszer- és gyapjúfeldolgozás ipari műemlékeit őrzi.
HOTEL IL CANOVA****
A Hotel Canova****  55 szobával és 4 lakosztály rendelkezik, ezen kivül reggelizőhelység, bár, kert, fitneszterem és parkoló található a hotel területén.  
SZOBÁK
A szobák felszereltsége:  fürdőszoba/zuhanyzó, WC, minibár, hajszáritó,  telefon, széf,  Sat-TV, klima,   internetcsatlakozás.
GASZTRONÓMIA
Főszakácsaink a helyi és nemzetközi specialitásokkal kényeztetik a vendégek gyomrát.
KÖRNYÉK
A Hotel Il Canvoa Vicenzatól kb. 20 km-re található és 15 km  Bassano del Grappa-tól,   5 km Marostica-tól.   Kiváló kiindulópont hogy felfedezze a tartomány természeti és művészeti szépségeit. Vicenza 1994  óta az UNESCO Világörökségeként is ismert.
Kirándulási lehetőségek:
Palladio Villen
Velence 60 km
Marostica 5 km
Bassano del Grappa 15 km
Vicenza 20 km
Padova 50 km
Abano Terme 55 km
Verona 75 km
INFORMÁCIÓ
Hotel il Canova****
I-36061 Sandrigo/Vicenza
Az utalvány 2012. március 15-18. ig érvényes.
Pontos gyerekárat ill. felvilágositást a szabad helyekről csak a hotel tud adni!   A hotel augusztus 2-22-ig és december közepétől január közepéig zárva tart.   Grappamúzeum Bassana del Grappa vasárnaponként zárva tart!



Jelenlegi ára: 29 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 23:27
. Olaszországi Hotel**** 4nap/ 3éjszaka 2 fő részére - Jelenlegi ára: 29 000 Ft