2011. november 22., kedd

Biokandalló, bioethanol kandalló! Azonnal! - Jelenlegi ára: 38 000 Ft

Bioetanol kandalló, biokandalló, látványkandalló!
Látvány, hangulat és kényelem…
Ezt nyújtja napjaink kedvelt lakástartozéka, a biokandalló.
A tűz látványa ősidők óta lenyűgözi az embert, mi emberek jól érezzük magunkat a tűz közelében. A lobogó tűz látványa hangulatos hátteret nyújt egy baráti beszélgetéshez, de egy magányos teázáshoz is.
A biokandalló egy olyan nyitott tűzterű, bioalkohollal,  bioetanollal működő látványkandalló, melynek működtetéséhez nem szükséges semmiféle szakhatósági engedély. Üzemeltetéséhez nincs szükség villamos- vagy gázenergiára, és nincs szükség kéményre, mivel a bioalkoholégése során nem keletkezik füst, vagy egyéb károsanyag kibocsájtás.
A bioalkohol növényi alapanyagból előállított, természetes, vízmentes alkohol. A bioalkohol égése során vízpárára és egészen csekély mértékű széndioxidra bomlik. A biokandallók fűtési teljesítménye jelentős,  és mivel nincs kémény ami a hő nagy részét elvezetné - ez teljes mértékben hasznosul.
Méretek:  55 cm széles x 55 cm magas x 16. 5 cm mély. Beépítési méret: 37 x 37 x 16 cm.
Fűtőteljesítmény: kb.  3 kW.
A kandalló teljesen új, dobozos. Falra szerelhető vagy beépíthető modell,  1 db hőálló fekete üveglappal (a kandalló kerete az üveglap),  1 db 1. 5 literes szabályozható,  nemesacél alkoholtartállyal (kerámia gyapottal).  Nagyon szép, modern design.
A kandalló kerete fekete és inox sznű, a tűztér fekete színű, a tartály inox színű.
Ajándék fém gázgyújtóval! Raktárról azonnal tudom szállítani!
Budapest egész területén díjmentes házhozszállítás.


Jelenlegi ára: 38 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-21 12:43
. Biokandalló, bioethanol kandalló! Azonnal! - Jelenlegi ára: 38 000 Ft